Aamun ja Tuulin äippä heitti seuraavan haasteen:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Helmi ja Taika - Taika raikaa riemuhaukkua, möyrii pihalla kohti, pussaa yhtään ujostelematta suoraan naamalle, tunkee pään leuan alle ja kainaloon, katsoo rakastavasti ja ilmaisee kaikin keinoin kuinka minua on työpäivän aikana kaivattu. Helmi pujottelee jalkojen välistä, tökkii kuonolla kättä, tulee jalkoihin kiinni nojaamaan ja hakeutuu sohvalla syliin. Koirien rakkaus ja välittäminen on niin aitoa ja pyyteetöntä. Helmin hymy voisi sulattaa  vaikka jäävuoria :) Koirien ilo on pursuavaa ja aitoa, eikä se hälvene edes murrosiäin jälkeen, minun rupsahtaessa tai julkisilla paikoilla ;)

2. Suklaa - Do I need to say more... ;)

3. Urheilu luonnossa - Pitkät kävelylenkit koirien kanssa metsässä ja poluilla. Hiljaisuus on nykyaika harvinaista ja aliarvostettua herkkua. Luonnossa saa olla yksin omien ajatustensa kanssa ja kaukana kaupungin melusta.

4. Auttaminen ja muiden hyvä - Muiden auttaminen ja hyvän laittaminen kiertoon. Uskon karman lakiin :) Se että ystävillä ja perheellä menee hyvin. Osaan olla iloinen muiden menetyksestä, sehän ei ole minulta pois!

5. Vapaa-aika - Joskus tekee vaan mieli olla. Tähän olemiseen tosin usein liittyy kohta 1 ja meidän lauman naisväen yhteistorkut Sohvalla. Helmi on maailman ihanin ja lämpimin torkkupeitto! Vapaa-aika ja kellottomuus on ihanaa vastapainoa työelämälle.

6. Nukkuminen - Lempiharrastukseni, nykyään vaan liian vähän harrastettu... :/  Sänky on mieluisin huonekaluni :)

7. Rutiinin rikkominen - Kaipaan rutiinia ja samalla vihaan sitä. Pienet lomareissut ovat välillä poikaa. Jopa kisareissut toimivat lomareissuna, jos muuten ei ehdi. Joskus pitää ostaa riskillä jotain ihan uppo-outoa jogurttia ihan vaan sen takia, ettei aina ostaisi sitä lempparia... ;) Joka lauantai ei tee mieli saunoa.

8. Raha - Liittyy kaikkeen, vapaa-aikaan, urheiluun, koiriin ja auttamiseen. Rahalla valitettavasti saa kaikkea kivaa, millä elämään saa vaihtelua, sisältöä, harrastuksia, koiralle kaverin ja niin edelleen :)

9. Uuden tutkiminen - Kauppoja, tuotteita, kaupunkeja, baareja, ravintoloita, harrastuksia, ruokia, you name it. Uuden oppiminen, tiedon lisääminen, uuteen tutustuminen, ihanien esineiden hiplaaminen, katselu ja kaikkenlainen "aistien stimulointi" on ihanaa :)

10. Auto - Elämä ja varsinkin kahden "käyttökoiran" omistajan elämä olisi hirrrveen, hirrrrrrrrrrveen hankalaa ilman autoa. Ei yhteistreenejä, ei metsälenkkejä keskellä ei mitään, ei kisareissuja eikä kouluttautumisia. Työmatkakin olisi hankala. Auto on vaan niin kiva :)


Kaikki blogia lukevat voivat kopioda haasteen omalle seinälleen! :)