Kaksi kuonoa haistaa yhtä paremmin!

 

Viime päivinä ilmoittautumisia on lähtenyt eri paikkoihin ja molemmille koirille.

Helmi on ilmoitettu rallytokon ALO/AVO-kurssille ja paikka taisi varmistua :) Toko jatkuu koko kevään aina torstaisin, joten kaksi kertaa viikossa ohjattua treeniä siis Helmille. Päälle kasvattajan treenit ja mahdolliset lauantain toko/näy-treenit.

Taika on ilmoittautunut pentutokoon tammi-helmikuulle ja sitten pentuagiin helmi-maaliskuulle. Pk-tottikseen myös ilmoittauduttiin, mutta ei mahduttu ryhmään, kun karsintaa tehtiin pk-rotuja suosien. Lisäksi OSN järjestää tokoa nyt keväälläkin, minne ajateltiin mennä. Paikkaa on "värivikaiselle tollerille" kysytty jo ennakkoon, joten toivottavasti ollaan sielläkin mukana, mikäli aikataulut vain passaavat. Nyt kun Taikan rokotukset ovat kunnossa ja ikää tulee koko ajan lisää, voi Turbonelivedon ottaa jo pian treeneihin mukaan opettelemaan hengailua ja rauhoittumista.

Keväälle olisi Taikalle tavoitteena vähintään spanieleiden taipparikurssi, toivottavasti tokon ryhmäpaikka koko kesän kurssilta ja paljon omatoimista treeniä :)

Helmi haluaisi nomekurssille, tokoilla koko kesän (jos ehtii...) ja metsästää tuloksia. Katsotaan miten suunnitelmat kevään mittaan muuttuvat ;)