Kännykän kameraan poseerattua, Taika the Tiuku-Tauku :)

 

Tänään Helmi pääsi heti aamusta kasvattajan näyttelytreeneihin muistelemaan kehäkäytöstä. Ensi kesänä pitäisi metsästää meille hyvin tiukassa oleva EH :) Ne on ne takajalat ;) Helmi tuppaa peitsaamaan, enkä minä huomaa sitä ikinä! Häntä on nyt saatu heilumaan seisotuksen yhteydessä, mutta arvaan ettei samaa tapahdu tosi toimissa... Hallissa tuli kuuma kehän kiertämisestä, mutta olipas kiva nähdä pikkusysteriä ja ei enää niin pieniä pikku-mäykkyjä :) 

Kotiuduttamme oli vuorossa Taikan omat treenit. Taikalla oli ohjelmassa kaupunkikävelyä. Tässä tapauksessa se tarkoitti reissua Motormanin pihalle autoja, ihmisiä, liukuovea ja muuta liikennettä ihmettelemään. Oli pelottavaa. Häkissä ei laulattanut ollenkaan, ja paluumatkakin sujui silmäluomet puolitangossa ja makuuasennossa. Taikasta tulee vielä hyvä autoilija ;)

Eilen Taika kävi myös suihkussa. Nestemäiset tarpeet menevät välillä kirjaimellisesti reisille, joten pestävää oli varsinkin takapäässä. Taikasta suihkussa käyminen ei ollut yhtään kivaa. Mielenosoitusmaista ja tyytymätöntä mutinaa kuului huomautukseen asti, jonka jälkeen Taika tyytyi vain seisomaan marttyyrimäisesti paikallaan ja odottamaan hetkeä liueta nurkkaan karkuun :) Pesun jälkeen kääriydyttiin Helmin pyyheloimeen ja fleecepeittoon. Lämmittelin Taikan kanssa sohvalla jonkin aikaa, jonka jälkeen väsynyt pörröpää jäi peiton mutkaan piiloutuneena sohvalle vetelemään hirsiä :) Nyt Tiuku-Tauku tuoksuu ihanalle mantelille :)

Tänään on sitten siivottu lattioilta niitä nestemäisiä, mitkä eivät ole menneet reisille tai ulos ;)