Helmi sai tänään mieluisan vieraan. Iita-sisko lähetti terveisiä ja The Pupu tuli meille vähäksi aikaa kylään. Pupu raahautui ja hinkkasi itseään pihassa n. 80m pituisen jäljen verran, minkä koira pääsi heti haistelemaan. Jälkityöskentely oli Karvavauvan tekemäksi uskomattoman keskittynyttä ja jälkiuskollista, virhemarginaalin ollessa maksimissaan 30cm leveyssuuntaansa. Onkohan liian aikaista toivoa pk-jäljen tuottaneen toivottua tulosta?!?! Pupu löytyi ja pikaisen haistelun jälkeen paluu tapahtui spontaanisti ja vauhdilla. Valitettavasti pupua piti haistella maasta pitäen myös kaksi metriä äipän takana... Palautukset riistalla eivät ole samantasoisia kuin dameilla, ja se on tiedossa. Korjataan, korjataan... ;)

Tokotreeneissä äippää hirvitti koiran pupuloikat ja kenguhypyt, kun kaikki sellainen olisi nyt hieman kiellettyä... Intoa kuitenkin riitti myös tokoiluun. Johtuikohan se hieman venähtäneestä tokotauosta? Kerta oli kuitenkin viimeinen tälle syksylle, joten pieni koemuotoinen rallytokorata suoritettiin ihan hyvällä tempolla ja tottelulla tunnin lopuksi. Varsinkin liikkeestä seisomisessa on havaittavissa selvää kehitystä :)

Kotona heti autosta päästyään koira juoksi pupujäljelle ja suoritti sen loppuun toisen... kolmannen... neljännen kerran..., eikä pupua enää löytynyt ;) Hassu koira, mutta niin työintoinen :)