"Neiti Saukkosen" perusilme



Taika-tenavan elämän toinen virallinen kehäesiintyminen. Seisomista oli vähän keretty treenata kotona, joten vapaan pönötyksen sijaan tarkoitus oli esittää koiraa edes hieman oikeaan suuntaan seisottamalla. Tuloksena pentuluokasta KP, VSP ja ikioma pokaali, mikä ei ollut huonosti, kun tuomarina oli tiukkaakin tiukempi Harry Tast. Velipoika Jätkä oli ROP-pentu. Neiti Saukkosesta oli tuomarilla lähinnä hyvää sanottavaa, mikä oli ilo kuulla. Ohessa tuomarin arvostelu:

"8kk, kaunisryhtinen, pitkärunkoinen, jäntevä pentu. Hyvin kaunisilmeinen, puhdaslinjainen, narttumainen pää. Hyvä runko- ja raajarakenne. Kevyet, joustavat liikkeet, ilmeikäs häntä."

Viime näyttelyssä kipeytynyt nilkka vaivasi juostessa ja kipeytyi nyt iltaa kohden entistä enemmän. Onneksi seuraava näyttely on vasta... no... seuraavan kerran Rovaniemen KV:ssa :) Taisi siihen joku kuukausi ainakin olla aikaa. Velipojan innokkaista ja epätoivoisista lähestymisyrityksistä päätellen Taikan juoksu lähestyy kohinalla. Toivottavasti menee nopeasti ja lievänä ohi, eikä jälkiseuraamuksia tule. Sattupas hyvään saumaan näyttelyitä ajatellen, mutta treenejä luultavasti jää nyt usemalta viikolta välistä. Kunhan ne juoksut nyt alkavat...