Mätsäri meni hyvin. Mukaan otettua pilkkijakkaraa kadehti hyvin moni koko mätsärin ajan seissyt koiranomistaja ;) Me hengailtiin hallin laidalla ja opeteltiin passiivista tarkkailua. Hyvin meni, tarkkailu ja itse esiintyminen.

Taika juoksi sievästi hihnassa omaan nautiskelevaan tyyliinsä. Seisominen meni treenejä paremmin, mutta into lopahti kovasti loppua kohti. Taika voitti isot pennut ja meni jatkoon. Jatkossa päästiin parhaaseen neljän ryhmään ja kivuttiin lopuksi vielä yksi askel ylemmäs. Taikan ekasta mätsäristä saaliina siis Paras Pentu ja BIS-3 :) Palkinnot olivat hyvät. Ensimmäinen ikioma pokaali, ruusuke, koiranmakkaraa, koirakalenteri, karkkia (äipälle...) ja rokotuslahjakortti eläinlääkärille. Seuraava rokotus on muistaakseni vasta ensi vuoden tammikuussa, mutta eipä haittaa. Ne on sitten ilmaiset :)

Taikan nuorta ikää ihasteltiin suoritukseen nähden. Olen esittänyt Taikaa vapaasti, koska hännästä tai suupielestä kiinni otettaessa on havaittavissa suurta tyytymättömyyttä, mikä ei näytä kauniilta ;) Vapaa seisoma-asento paranee koko ajan, tosin oikeaa seisonta-asentoa pitää hakea/asetella vähäsen aikaa. Virallisia näyttelyitä varten "oikea" walesin esittäminen pitäisi treenata kuntoon, mutta sittenkin haluaisin melkeen jättää häntään koskematta. Taikalla kun häntä viuhtoo juuri sopivan iloisesti flättityyliin, kunhan sitä kehuu välillä vähäsen :)

No fotos, ei kaveria kuvaamassa :/