Eilen tehtiin koiran kanssa damikampaa hyvin tiukalla asenteella. Damit aseteltiin parin metrin välein korkean tiekinoksen juureen, jotta tehtävä olisi mahdollisimman helppo/yksinkertainen. Koira seurasi jalkaa ensin pari kertaa damien ohi ja sen jälkeen arvottiin aina noudettavaa damia mistä milloinkin. Noudetut damit Äippä heitteli aina samalle paikalle tai tien toiselle puolelle. Noudot menivät hyvin, eivätkä häiriöksi viereenkään heitetyt damit saaneet koiraa lankeamaan ansaan :) Hyvä tyttö! Jalka ei unohtunut hetkeksikään, eikä edes tassujen vieressä maanneet damit nousseet ylös ilman käskyä (tai meidän tapauksessa lupaa  ) . Kaksi kertaa nousi väärä dami, kun Äippä ei varmistanut koiran katseen suuntaa ennen lähetystä tarpeeksi hyvin.

Pari damia sijoitettiin myös metrin ja 50cm etäisyydelle toisistaan, ja harjoituskuviona oli vaihtamiskiellon jankkaaminen. Koira oli niin täpinöissään, että palautetta joutui muutaman kerran antamaan Cesar Milanin käsiotteella. Ilmeisesti jotakin meni perille, kun kahden damin kanssa vähän aikaa käsimerkillä jankattiin, että kumman niistä Äippä oikein halusikaan käteensä. Pieni lukko oli havaittavissa edessä olleiden damien vuoksi kun vaihtamista kitkettiin pois, mutta koira on sen verran "kovapäinen", että lukon ehti juuri ja juuri sekunnin kaksi havaita, kun Äipän kiltti noutokehoitus sai taas pienet herneet järjestykseen ja toimintaa kehiin. Muutenkin Äippä keskittyi kehumaan koiraa koko tehtävän ajan, joten koira suoritti noutoja ja jalan palvontaa keskittynyt hymy huulilla ja itse vieriasentoaan koko ajan automaattisesti korjaten.

Dameilla saatetaan päästä epävirallisesti kisaamaan tässä kuukauden päästä, joten vaihtamisen kitkemiselle pitäisi olla tarpeeksi aikaa.

Fysioterapeutin jumppaa on myös aloiteltu. Sievää "näyttelyjuoksua" treenattiin eilen ja samalla testatiin myös Jenni Ojalan tokokurssilla harjoiteltua nakki-imutusta innokkaan seuraamisen vahvistamiseksi. Tasapainoilu kahdella jalalla toimii jo paremmin, eikä alastulot portailtakaan tapahdu enää yhdellä pompulla.