Aikaisesta herätyksestä huolimatta tänään ehdittiin juuri ja juuri lähimmän supermarketin pihalla pidettyyn Wappumätsäriin. Taikaa trmmattiin edustuskuntoon taas perinteiseen tyyliin auton takakontissa, kun aikaisemmin ei ollut kerennyt... ;) Paikalla oli myös Lotta-bedlington ja Ilo-mudi pentutreffeiltä. Tuttu kuono oli myös lyhytkarvainen collie Vietin nätötreeneistä. Heillä oli esiintyminen kehittynyt huimasti eteenpäin ensimmäiseen nätökertaan verrattuna!

 

Mätsäripaikalla oli hieman tuulista... =)  Uusi panta kaulassa!



Siinä me seistä äpöstetään... Paremminkin voisi olla :)



Taika esiintyy



Sieltä se Lill´ Miss Sunshine- hymykin tuli! :)  

 
Menestystä ei ollut meille tänään tarjolla. Seisominen meni hyvin pitkälti päin prinkkalaa, juoksukaan ei oikeen sujunut ryhmäkehässä, kun edessä ollut kultsupentu hidasteli ja puuhaili omiaan. Jouduttiin sitten hakemaan kehänauhan vierestä juoksutilaa ja kävelemään loppupätkän... Kokemus oli kuitenkin taas hyväksi. Taika oli huomattavasti luonnollisempi, eikä ollenkaan pelokas, kuten viime mätsärissä muiden koirien räyhättyä niin kovasti. Juoksussa meinasi "painaa ohjille", mutta pysyi kuitenkin pääsääntöisesti ravilla. Lentävät lehdet olivat välillä lähes maanisen mielenkiintoisia, kun niitä olisi pitänyt päästä jahtaamaan :) Vielä taitaa olla yksi mätsäri harjoitusta varten ennen virallista näyttelykauden avausta toukokuun puolessa välissä. Onhan sitä jo odotettukin!!! :)

Helmi kävi puolestaan treffaamassa pitkästä aikaa The One And Only Boyfriendiä, eli Jeti-labbista. Jeti on Helmin ensimmäisiä ja parhaita pentukavereita, sekä tietenkin eka poikaystävä, jonka kanssa aikoinaan opiskeltiin yhdessä pilliluoksetuloa ja pentupainin alkeita :) Jeti oli viime treffien jälkeen käynyt lääkärillä pienessä nips naps -operaatiossa, joten nyt leikit olivat puhtaasti leikkiä ja möyrypainia jahtaamisen ja "kuivaharjoittelun" sijaan ;) Jeti oli rauhoittunut leikkauksesta huomattavasti, ja näytti muutenkin hyvältä. Samaa tykkäsi Helmikin :)   ( --kuvia myöhemmin-- )

Tälle iltaa hyvinkin koirapitoisen päivän kruunaa vielä Taikan tokotreenit. Kotiläksyjä ei ole tehty, O-ou... Helmi sentään hinkkaa rallyn sivu/kiertokuvioita varmemmaksi melkeen joka päivä :)