Taika-tenava ja siipi kotipihalla


Niin se vaan pentuaika meni nopeasti. Taikalla alkoi ensimmäinen juoksu, ja tämähän taas tarkoittaa 3 viikon taukoa ohjatuista treeneistä. Sitten viime kirjoituksen;

- Ollaan treffattu söpö kultsupoika ja treenattu uimista, lokkinoutoa (H) ja autossa kiukuttelua (T)
- Tehty 6 damin linja-, vesilinja-, vesihaku- ja vesimarkkeeraustehtävä Helmin kanssa. Samalla löytyi myös yksinäinen PALLO lammesta :)
- Taika näki JOUTSENIA!
- Taika on treenannut Heta-siskon kanssa perusnoutoa todeten treenipaikalla olleen ihan liikaa ihanaa riistanhajua, että noutoihin voisi keskittyä... Jatkossa treenaamme urheilukentällä tms hajuttomalla alustalla.
- Taika on maistellut Orijeniä, mihin ehkä siirrytään jos ruoka näyttää siirtymisvaiheessa sopivalta.
- Helmi ei päässyt aloittamaan nomen kisakautta tänään, kun onneton ohjaaja sairastui ja kuumeilee :/
- Helmi tietää, että meillä olisi fasu ja vaakku varastossa sulamassa ja Helmiä odottamassa + kanalinnun siipiä eteisessä Taikaa varten...
- Helmi missasi ekat pk-ryhmän treenitkin ohjaajan sairastelun vuoksi, mälsää :/ 
- Taika on testannut uuden kotikunnan ILMAISEN agiliitokentän ja todennut esteitä olevan tarpeeksi ja putki yhtä hyvä kuin muualla :)
- Helmi kävi epv rallytokokokeessa testaamassa ALO- ja AVO-radat kuukauden tauon jälkeen. ALO-rata meni keilaamiseksi, mutta AVOlla oltiin jo jossain määrin kartalla, kun äipällä oli herkut. Uusi halli, liian pitkä treenitauko ja rutiinin puute näkyy. Saatiin kuitenkin hyväksytyt tulokset molemmilta radoilta.  
- Naapuritalossa asuu kuusiaidan toisella puolella raidallinen bokseri, jolle molempien tyttöjen on pakko antaa ääninäyte aina kuin bokseri on samaan aikaan pihassa. Bokseri ei hauku :)
- Helmin turkki lyheni entisestään, kun fiksailin sitä kesäkuntoon ;)