Viime päivinä koiria on pitänyt pestä ihan urakalla. Tämän vuoksi myös autotallin puutarhaletku tuli testattua ekaa kertaa tälle kevättä, kun kahden kuraisen koiran kanssa pesuhuoneeseen ahtautuminen teki hommasta jo vähän liian likaista. Kurarallia on vedetty koulun kentällä, ja hauskaa on koirilla ollut!!! Eilen kentältä löytyi pinkki jääpallo, joka omittiin tietenkin heti parempaan käyttöön :) Koirat tekivät noutoa pallolla ja talvella yksinäiselle korpivaellukselle lähteneellä pinkillä damilla, jonka vihdoin bongasin viikkojen tähystyksen jälkeen matkalla kentälle! Pistin Helmin linjalle ja sieltähän se dami nousi. Voi sitä riemua! ;)

Taika noutaa jo nätisti palloa ja damia. Palauttaminen on vielä hiomatta, eikä edes haittaa. Taika suosii palautuksessa voimakkaasti oikeaa puolta, ja varsinkin jos Helmi on lähellä. Tämä itseasiassa sopii hyvin, sillä Helmin eteen on ihan turha vasemmalle puolelle tunkea damia palauttamaan ;) Taikalle ajattelin myös opettaa pk-palautuksen, joten siihen aletaan pian tähtäämään, kunhan saadaan tehtyä tuolitreeniä sisällä.

Riemunkiljahduksia on kuulunut meillä päin muutenkin kuin kadonneen damin lyödyttyä. Taika sai paikan OKK:n koko kesän möllitokoryhmästä! Helmi on ilmoitettu ainoastaan pk-tottikseen, josta tuloksia ei ole vielä tullut. Helmiä en jaksanut edes ilmoittaa kesän tokoon, innostus ei tällä hetkellä riitä. Alamma treenaamaan rallya ja ratoja kotonakin, kunhan saisin vain kyltit askarreltuapaskarreltua ja muuton alta pois. Taika oli päässyt myös Active Dogin tokon peruskurssille. Lisäksi ajattelin ostaa nyt niin paljon kuin mahdollista agilityn sopivia irtovuoroja Taikalle, kun koko kurssia ei tällä hetkellä ehditä käymään, mutta liitämään olisi kiva päästä ;)

Aijjoo, käytiinhän me mätsärissäkin viime viikonloppuna. Taikalla löi polvet loukkua ja minä en osannut asetella koiraa... Lisäksi juoksutuulella ollut suomenpystykorva sabotoi meidän kehäjuoksua spurttailemalla meidän kehässä ;) PIdemmittä tekosyittä, Taikalle sininen nauha eikä sijoituksia enää jatkossa. Jatkoon meni vain isoja pystykorvarotuja, käytöksestä huolimatta... Taika sentään juoksi sievästi ja antoi tuomaritätin tutkia paikallaan kaikki paikat hampaista lähtien :)