Blogin on ollu tauolla jo jonkin aikaa. Mitään erityistä syytä ei ole ollut, mutta aikaa vaan ei ole ollut korjata tilannetta. Paljon on kuitenkin ehtinyt tapahtua tässä viime viikkojen aikana.

Helmi kävi kotiin tulon jälkeen ensimmäistä kertaa kasvattajan ja ykkösäipän luona ystävänpäivän aikaan. Äidit muistuivat heti mieleen ja olo oli heti kuin kotona :) Viikonlopun aikana Helmi pääsi tutustumaan vaakkuun ja sorsaan, sekä leikkimään Iita-systerin kanssa. Kasvattajaäippä teki kotiruokaa, jota Helmikin oli päässyt maistelemaan :)

Helmi jäällä kasvattajan opissa :) Kuva Tiina Pikkuaho.

 

Mennessä Helmin ensimmäinen junamatka meni hieman rauhattomasti ja stressaten, lähinnä huonosta istumapaikasta johtuen. Paluumatkan pelasti ihana Pendoliino ja matka sujuikin osaksi nukkuen, osaksi Nukan kanssa leikkien. Nuka istui omistajansa kanssa meidän takanamme, ja narulelun kanssa aika sujui mukavasti nahistellen :)

Nuka 9kk ja Helmi 4,5kk

 

Kotitehtäväksi saimme katse/huomioharjoituksia ja dummyn kantamista. Lisäksi paikalla oloa ja piippaamattomuutta pitää treenata lisää.

Helmi on päässyt tuttuun tapaan joka sunnuntai taas pentutreffeillekin aina vähintään Jetiä tapaamaan. Ohessa muutama rähinäkuva :)

Wilman pää, Helmi, pieni Meno ja Jeti the labbis. Menon äippä ja iskä olivat kuulleet pentutreffeistä Alma-suursnautserin vanhemmilta. Vaikka kokoero oli huima, piti Meno pienen alkujännityksen jälkeen hyvin puoliaan :)

 

Helmi ja oma vinkulapanen :) Kokoa on tullut huimasti lisää, enää ei mahduta edes matolle!