Meillä juostaan taas tasan 9kk tauon jälkeen. Toivoin alunperin, että Helmin juoksu olisi ohi Taikan kotiutumiseen mennessä, mutta eipä tietenkään ;) Nyt sitten siivotaan lattioilta kisupisujen ja lörtsyjen lisäksi tahroja. Helmi saa taas housut käyttöön...

Harmittavinta tässä on, kun rallytokokurssi on juuri alkanut ja nyt puolet kurssista jää käymättä :/ Tokostakin jää vähintään 3 kertaa väliin, mutta se onneksi jatkuu kevääseen asti. Rallytokoon on tulossa keväälle jatkokurssi, minne Helmin kanssa yritetään runnoa mukaan. Tulijoita on varmasti muitakin, joten OKK:n kurssipaikkaa saa aina juhlia lottovoiton veroisesti.

Taikalle on varattu kurssipaikka helmikuun lopusta alkavalta pentutokokurssilta, jossa on tarkoitus opetella kontaktia ja perustaitoja tokoon liittyen, mm. luoksetuloa, luoksepäästävyyttä ja paikallaoloa. Helmin kanssa perusteet juostiin silloin hieman liian reippaasti läpi, mikä on jatkokoulutuksessa näkynyt enemmän tai vähemmän (...), joten Taikan kanssa perusteet otetaan toivottavasti tarkemmin heti alusta talteen. Lähialueen hallinta ja kontakti ovat avainsanoja. Pentutokon jälkeen toivottavasti jatketaan noutajien kurssilla, ehkä spanieleiden kurssilla ja aloitetaan agility pentukurssilla. Taika on erittäin herkkuherkkä ja innokas tekijä, joten kunhan yhteistyötä saadaan hiottua ja kontaktia kuntoon, pitäisi Taikasta olla vaikka mihin :) Topakka täti se ainakin on ;) Rokotuksilla käytiin tällä viikolla ja terveeksi todettiin :)

 Tänään vietetään lisäksi noutajaporukan pikkujouluja! Loppuillasta varmaan nähdään, kuka on noutanut eniten ja mitä... :)