Oulun näyttelykesän kohokohta, kaksipäiväinen kansainvälinen näyttely, pidettiin tänä viikonloppuna raviradalla. Launtaina olin paikalla ihan turistina, sunnuntaina talkoilemassa. Tuttujen koiria tuli nähtyä useampia, harvaa kuitenkaan kehässä. Launtaina ahkerimpaan arvosteluaikaan taivas avasi vesihanansa ja antoi tulla tuutin täydeltä. Rapaisia koiria ja huvittavia sateenvarjoassistentteja oli varsinkin pienempien koirien kehissä.

Tuoreinta näyttelymuotia :) Kosti ja Elina

 

Nyt on taas uusia hihnoja rispaantuneiden ja hukkuneiden tilalle. Sisimmäiset wt-hihnat ja täyspitkät Ruotsista Paw Of Swedeniltä, pari löytöä Oulun näyttelyistä ja Helmin kaksi uutta ja rakkainta lelua/treenikaveria ikinä! Börje-damipallo ja Wubbaversio Pörrö-pesukarhusta saavat koiran ihan sekaisin onnesta, varsinkin heitettynä ;)

Juoksuakin kokeiltiin eilen pitkästä aikaa. Äippä kävi testilenkillä alkuviikosta yksin, ja kun kävely onnistui normaalisti jo toisena päivänä, uskalsi säälittävän lyhyelle 20min juoksulenkille lähteä koirankin kanssa etanoimaan. Jos vaan selkä kestää, yritetään juoksu-uraa taas aloitella yhdessä. Syksyllä toivottavasti jo osa Oulunsalon crossailukäynneistä suoritettaisiin yhdessä juoksemalla! Koiralle parikymmentä minuuttia hidasta peitsausta oli lastenleikkiä. Muuten kuumilla ilmoilla on tullut harrastettua lähinnä vesinoutoharjoituksia läheisessä venesatamassa. Helmi onkin aika tehokas etenijä matalissa rantavesissä ;)