Meidän joulupostaukset jäi kokonaan tekemättä. Ei sillä, ei niitä joulukuviakaan tullut otettua. Kokonaismäärä joulukuville oli pyöreä nolla, zero. Joulun alla oli töiden ja lahjojen kanssa niin kiire, että Helmikin joutui tyytymään lyhyisiin rantapuskareitteihin, minne Taikakin jättipompulla pääsi. Helmi onneksi osaa pidentää omatoimisesti lenkin pituutta kollaamalla kaikki ojat ja pusikot, mitä matkanvarrelle sattuu. Taikalla on aina lenkeillä vaikea päättää, seuratakko mustuaista vai pysyäkkö polulla minun kanssani ;)  Pilliä on kuunneltu ainoastaan käännösten yhteydessä, joten luoksetulopillitystä pitäisi harrastaa motivoidusti huomattavasti enemmän... Jaiks, on vähän unohtunut...

Joululahjoja on tullut hankittua pitkin alkutalvea, joten paketoin koirille vain yhdet paketit avattavaksi. Olisihan tuo pitänyt arvata, että yksi yhteinen paketti olisi ollut mieluisampi ;) Helmin paketista käytiin leikkitappelua, eikä Taikan oma paketti jaksanut kiinnostaa, koska ainoa kiinnostava paketti oli Helmillä, ja se oli saatava pöllittyä ;) Kepon äiti oli ostanut molemmille koirille semmoset täytteettömät vinkulelut, oravan ja ketun, jotka koirat sattumoisin avasivat yksin kumpikin vuorollaan. Voi sitä juhlaa! Sen jälkeen talossa soi vinkulelujen kimeä ääni muutaman minuutin putkeen... :)

(Aamu?)yön aikana Taika oli käynyt paloittelemassa sohvapöydälle unohtuneen tuikkupaketin... Mitään ei ilmeisesti ollut syöty, ainoastaan paloiteltu sopivan kokoisiksi hävittämistä varten ;)  Onneksi sentään konvehtirasia muistettiin illalla nostaa kirjahyllyyn...

Helmi ja Taika saivat molemmat hieman trimmiä joulun kunniaksi. Tassukarvat siistittiin ja korvakarvat lyhennettiin. Helmin häntä ja rinta odottavat vielä järeämpiä työkaluja, mutta ehtiihän tuota... ;) Taikan häntää on myös tullut jo lyhennettyä, kun päähän kasvaa iloinen sojokki hyvinkin nopealla aikataululla :)

Meidän tömpsyttelijä hyppäsi tänään ekaa kertaa sänkyyn herätysaikomuksien kera! Tähän asti sänky on ollut liian korkea. Herätys kyllä onnistui, mutta viereen ei päässyt nukkumaan, kun sänkykielto on edelleen voimassa. Veikkaan kyllä, että tästä asiasta tulemme neuvottelemaan vielä muutaman kerran uudestaan... ;) 

Tänään oli tarkoitus lähteä reippailemaan koirien kanssa naapurikunnan puolelle, mutta tuisku ja tuuli ei houkuttele niin paljoa... Taitaa mennä pihaleikeiksi ja remmilenkkeilyksi myös tänään. Myös kontaktiharjoituksia tehdään lyhyesti harva se päivä. Kyllä tömpsyttelijästä vielä hieno tuijottelija saadaan aikaiseksi ;)

Helmi ja Taika toivottavat kaikille koirakavereille menestykästä, lihaisaa, riemukasta ja toiminnantäyteistä uutta vuotta 2012! May all your wishes come true ;)