Perjantai oli onnenpäivä, kun postin ilmoitus ylisuuresta maxikirjeestä oli tullut postilaatikkoon! Kepo heivattiin autosta ulos ja auton nokka käännettiin samantien kohti postia ;) Sieltä ne sitten vihdoin saapuivat, Helmipannan ihanat tiiminahkapannat tytöille! :) Molemmat saivat salmiakkikuviota ja timantteja, kumpikin oman värisiään. En ole aikaisemmin juuri vähempää voinut timskuista välittää, mutta Taikan secod paw- kierrätyspannan myötä timskuihin on vähän silleen ihastunut ;) Timantit myös loistavat pimeässä valon osuessa niihin, joten voihan niitä ajatella heijastinnäkökulmasta hyvinkin tarpeellisiksi. Koska kyseessä oli ystävänpäivätarjous, sai Taika "osta kolme, maksa kaksi" - tarjouksen myötä myös oman konjakin värisen parkkinahkahihnan noutajamallisena. Hihnaa testattiin jo eilen ensimmäistä kertaa.

Uusia hihnoja (ja niitä timskuja) ulkoilutettiin eilen. Pantakauppa pyysi kuvia pannoista omistajiensa päällä, joten yritin kuvata sitten niitä pantoja. Helmin kuvat onnistuivat, Taikan ei. Syytän tästä Kepoa, jonka tehtävä oli ottaa kuvat minun asettaessa koiria oikeisiin asentoihin. Lisää kuvia siis vielä otettava.

Taika ja Helmi viilettivät taas tuttuun tapaan jäällä. Pari hiihtäjää meni ohi, mutta Helmi tietää, ettei heitä tervehditä, eikä Taikalla ole mitään mielenkiintoa erota laumasta. Hanki kantoi hyvin jäällä, mutta jäälle menevällä polulla sai olla tarkkana, sillä polun vieressä oli nivusia myöten lunta, mikä muutaman harha-asekeleen myötä tuli todettuakin... ;) Onneksi Kepo oli mukana ja nosti ylös!
 
 
 
 
 
Onnii komiaa, notta ihan häikäsöö :)

 
Perjantaina illalla huomasin myös koirakoulu Vietin sivuilla olevan ilmoituksen nätö-kurssista. Laitoin ilmon ja kyselyä samantien, joten la aamuna saatiin sitten vahvistus ja parin tunnin päästä oltiinkin jo nätö-kurssilla treenaamassa hihnakäytöstä ja seisomista. Homma oli hikistä, mutta onneksi tuntiin oli varauduttu T-paidalla, toisin kuin muut :) Taika oli kuin vanha tekijä hihnan päässä, eikä seisominenkaan mennyt huonosti. Sai siinä olla äimänkäkenä koiran suorituksia katsellessa, kun olin odottanut kivistä ja pitkää tietä varsinkin seisomisen kanssa, eikä näyttelyhihnaakaan ollut tavattu vielä kertaakaan tätä ennen, juoksusta nyt puhumattakaan ;) Kouluttaja oli 18-vuoden näyttelyissä ravaamisen myötä erittäin asiantunteva ja pätevä, mistä olin erittäin tyytyväinen! Sain kysyttyä muutaman epäselväksi jääneen asian. Helmin kanssa näyttelyissä on pyörähdetty vain kahdesti, eikä mätsäreissä noudateta samoja sääntöjä, joten yksityiskohdat ovat jääneet vähän auki/unohtuneet. Taika treenasi sekä vapaana esittämistä, että asettelua. Ensimmäinen sujui Helmin takia paremmin, jälkimmäistä pitää treenata ;)  Kurssi tuli todella tarpeeseen, joten 3 lauantaita vielä kuluu kehiä kiertäessä.