Helmi pääsi ensimmäistä kertaa sairaslomansa (takapää) jälkeen viilettämään vapaana toissa viikonloppuna. Karvavauva on hyväksynyt heijastinliivin erittäin hyvin, joten nykyään liivi on päällä kaikilla kotipihaa pidemmillä reissuilla. Hierominen on tehnyt erittäin hyvää takapäälle, ja koiran liike on täydessä laukassa uskomattoman notkeaa ja "kurottavaa"! Kuvasta näkyy koiran luisu lantio varsin selvästi... Täyspysähdyksiä koira tekee välillä selvästi ihan vaan omaksi ilokseen, eikä takapää näytä vaivaavan niissäkään enää. Koira on nyt hierottu muistaakseni neljä kertaa parin viikon sisällä, joten tehokuuri näyttää osoittautuvan oikeaksi ratkaisuksi. Hierojakäyntien lisäksi koira on saanut nauttia kotona vierailleesta hyvästä hierojaharjoittelijasta :) Venyttelyä on myös opiskeltu, ehkä liikkeet muistaakin vielä jossain vaiheessa... Hierojalla käyntiä koira tulee jatkamaan jatkossakin, mutta toivottavasti kerta kuukaudessa riittää jossakin vaiheessa. Varsinkin takapää ja keskellä selkää oleva voimansiirtopiste ovat reagoineet voimakkaasti hierontaan, mutta etenkin takapäässä reagointi ja lihasjumit ovat auenneet ja vähentyneet selvästi :) Koira onkin kiittänyt sessioiden jälkeen molempia hierojia aina runsain pusuin!

Eilen kävimme taas uudestaan Oulunsalossa revittelemässä. Selkä on ollut sen verran hyvässä kunnossa, että koiran uskalsi viedä pidemmälle ja haastavammalle reitille revittelemään. Niin kuin kuvasta näkyykin, laukkasi musta salama sielunsa kyllyydestä :) Ei se huonossa kunnossa ole vieläkään :)

Matkan varrella oleva lyhyt tieosuus kuljetaan aina äipän jalan vieressä. Niinhän sitä sanotaan, että koira muistuttaa omistajaansa. Meillä molemmat ovat ainakin yhtä pimeitä ;)