Meidän lokikaveri, Myrsky-mäykky (Made in Tyrnävä!) laittoi jakoon haasteen vaatiman kysymyspatteriston, johon mekin ajateltiin vastailla.


Miau vai hau?
H: UFFF
T: TUFF

Mitä rakastat?
H: Dameja. Palloja. Uimista. Nome-treenejä. Perhettä tottakai myös. Mainitsinko jo damit? :)
T: Hippaa!!! Agiliitoa, kaikkia ihania herkkuja, huomiota ja rapsutusta, äipän kanssa treeneissä herkuttelua. Rakastan elämää!

Inhokkisi?
H: Autossa odottelu kun muut treenaa. Kerpele!
T: Autossa odottelua kun Helmi treenaa, kirpasee!!!

Aurinko vai kuu?
H: Auringossa näkee paremmin, mut sorsastusta harrastetaan kyllä aamusarastuksessa ja iltamyöhässäkin, joten aika paha...
T: En tajuu kysymystä! Aurinko kai, kuulla nukutaan?

Janojuomasi?
H: Vesi
T: Helmin vesi

Lempilelusi?
H: Kun kerta dameilla ei saa leikkiä, täytyy sanoa et jalkapallot!!! Niitä on meillä tälläkin hetkellä 3 työstettävänä. Tämänhetkisen laskelman mukaan yhdessä pihisee vielä ilmaa, joten deletointitehtävä on vielä pahasti kesken.
T: Kaikki vinkuvat! Helmin jalkapallot, kjäh kjäh!! Semmoset latexipossut on kans veikeitä, niitä on kiva suolestaa :)

Paras kaverisi?
H: Taika ja äippä
T: Helmi ja äippä

Karkki vai kepponen?
H: Kaikki käy!
T: Ei me saada syödä tommosia :/

Matkustatko mielelläsi ja miten?
H: Joo, autoreissu tarkottaa aina mukaan pääsemistä, treenejä, uimista tai muuta mukavaa! Auto on paras, junat vähä liian täyteen pakattuja paikkoja...
T: JOo, päästään aina uusiin paikkoihin ja Helmi näyttää mulle hoodeja! Autoa oon vasta kokeillu, pääseekö muutenkin matkustamaan?

Oletko haukku/maukuherkkä?
H: Taikan tulon ja muuton jälkeen varoitushaukku on lisääntynyt, mutta muuten olen kyllä hiljainen tyttö haukkumisen osalta. Uudessa osoitteessa naapurissa on enemmän trafiikkia, enkä tunnista vielä tuttuja autoja äänestä, joten ilmoitan varalta UFFaamalla kaikki samalle kujalle tulevat.
T: Haukun jos Helmikin haukkuu. Luotan Helmin esimerkiin. Vastaantuleville koirille haukun joskus oma-aloitteisestikin, jos niillä ei ole käytöstapoja ja ne roikkuvat remmin päässä meidän suuntaan pyristellen. Joskus minulla jää levy soimaan, mihin äippä joutuu puuttumaan. En muista kuunnella milloin Helmi lopettaa :D

Ärsyttävintä ulkona?
H: EI siellä ole mitään ärsyttävää, paitsi PUNKIT!!!!
T: Isot ja metelöivät rekka-autot, bussit ja äänekkäät koneet, hui!!!