Helmi kävi maaliskuun puolella näyttelyharkoissa esiintymistä treenaamassa. Harjoitukset tulivat tarpeeseen, sillä nyt viikon sisään Helmi on esiintynyt (edukseen tai ei...) kahdessa eri mätsärissä. Molemmista on ostettu vitosella punainen nauha :) Kauneimmasta päästä koira ei ole, mutta juoksee sievästi vierellä, ja seisoo kyllä paikallaan, asennossa vaan voisi olla vielä treenattavaa... ;) Hampaat saa katsoa, mutta tuomaria pitää saada pussata, käteen ainakin. Mätsäreissä on harjoiteltu myös keskittymistä ja vain rauhassa olemista.

Asento vielä vähän kasassa. Pari tutkinnassa.

 

Juostaanhan me :)

 

Eilen oli koiratäyteinen päivä. Kotiin päästyä koira ahmi iltaruuan ja sammui matolle. Aamupäivästä tehtiin tunnin rämpimisretki metsään, jossa ylitettin ojia, pompittiin risukkojen yli ja etsittiin paluureittiä... Retken jälkeen tavattiin koirapuistossa Silestonin 5v Sikke-tyttö, jonka kanssa sama kieli löytyi välittömästi :) Molemmat omistajat olimme aivan äimän käkenä toisen flatin tapaamisesta, joten ilmeisesti alunperin vain ohikulkumatkalla ollut flattituttavuus pääsi Helmin kanssa puistoon riehumaan :)

Illalla Helmi joutui tekemään malttiharjoituksia ja seuraamisharjoituksia, joista ei niin tykännyt ;) Viivi-äipän seura toimi parhaana palkintona. Autoon jääminen ei ole Helmille kovinkaan suurta herkkua, joten äipän vedellessä kasvattajan kanssa verijälkeä, sai Helmi treenata sitäkin. Illalla treenien jälkeen Helmi sai viereilla vielä ihanan Kati-ihmisen luona ja haistella uusia maastoja yhteisellä iltalenkillä. Toki ojatkin kollattiin samalla ;) 

Tänään ajetaan eilen tehdyt verijäljet, tai ainakin toivotaan parasta...