Viikkojen odotus on nyt vihdoin palkittu. Helmi kotiutui eilen piiiitkän automatkan jälkeen. Matka alkoi Helmin yksityisillä aarioilla, jotka hiljenivät ja vähenivät Siikajoelle mennessä ;) Ensimmäinen yö meni Helmin puolelta hiljaisesti, mutta pahvilaatikot ja vinkulelut pitivät omaa meteliään... Pissalle juostiin aamulla heti 7.14 ja toisen kerran heti aamuruuan jälkeen :) Kaupunki on lauantaiaamuna tuohon aikaan melko hiljainen :)

Oma sänky kelpasi, vaikkei siellä koko yötä tullutkaan vietettyä. Ruoka on mennyt alas kiitettävällä tahdilla, nestetankkauskin on pysynyt kovana :) Torttuja on tullut säännöllisin väliajoin, joten ainakaan vielä Helmillä ei suurempia ongelmia ole kodin vaihtoon liittyen ollut. Onneksi niin!

Vessapaikan merkiksi asetetut sanomalehdet oli Helmin mielestä paras suikaloida ennen käyttöä. Mielummin kuitenkin ne... ;)

Aamupissalla ehdittiin tutustua myös ensimmäiseen listalla olleeseen "kummajaiseen", eli vanhukseen joka kävelee kävelykepin avulla. Tuttu juttu on jo myös kovaääniset amisautot, aura-auto ja polkupyöräilijä.

2200167.jpg

2200168.jpg