Kesä on kuumimmillaan, joten uimassa on käyty ahkerasti. Sunnuntaina aikaisin aamulla Karvavauva treenasi vesinoutoja, markkeerauksia ja malttia yhdessä Iita-siskon kanssa. Edellisenä päivänä äippä oli ollut nomekokeessa avustajana, joten alokasluokan hakualue antoi inspiraation hakuharjoitukseen, jonka Iita ja Helmi suorittivat. Osa dameista oli ihan vesirajassa aluskasvillisuudessa, osa maalla kaislikossa. Iita suoritti tehtävän erinomaisesti, Helmillä kuumuus tappoi innostusta (+26). Kaikki damit kuitenkin nousivat ylös.

Maastopyörä tuli myös testattua toisen kerran kunnon lenkillä. Päiväksi valikoitui hieman viileämpi ilta sateiden jälkeen, joten vauhtiakin uskalsi pitää kunnolla yllä. Lenkki oli yhteensä n. 40 minuuttia, josta ensimmäinen 25 minuuttia mentiin melko kyytiä :) Uusia reittejä löytyi ja ihania maapohjaisia polkuja. Paluumatka oli tarkoituksella hitaampi ja kestävyyttä kasvattava. Juomataukoja äippä ehdottelee aina säästä riippuen noin 2-4 kertaa lenkin aikana. Juoksukilpailu otettiin myös (n.500m), mutta äippä hävisi Karvavauvalle mastopyörästä huolimatta... Muuten reissu tehtiin kevyellä kenttälaukalla ja reippaalla ravilla :) Lenkin jälkeen viilennyttiin tutulla uimarannalla.

Eilen uimaharjoitukset jatkuivat vesidamilla ja frisbeellä. Noudot olivat ilmeiseti sen verran tyylikkäitä (?!?!?!?!), että Karvavauvan tyylinäytteet keräsivät myös rannalla olleiden huomion. Suuntia koira ei vieläkään osaa itsenäisesti noudattaa, joten fresbeetä haettiin välillä aaltojen joukosta ihan tehokkaalla ympyräuinnilla ;) Uintitreenien jälkeen nälkä oli suuri, joten koira sammui tyytyväisenä aterian jälkeen viileälle lattialle.