Tänään käytiin yhteislenkillä Helmin ja Taikan kanssa. Matkaa kertyi huimat 800m. Ensin käveltiin kotitien päähän ja siitä sitten poikettiin pimeälle rantapolulle, joka toivottavasti piakkoin johdattaa lumiselle ja kantavalla meren jäälle.

Helmi pääsi riehumaan vapaana ja spurttailemaan tiheikköihin. Taika olisi voinut tehdä saman, jos olisi uskaltanut erkaantua minusta niin kauas :) Hyvä vaan ettei tee sitä. Polulla oli melko pimeää, mutta näillä poluilla ja tähtien valaisemalla jäällä tullaan toivottavasti myöhemmin talvella kuluttamaan enemmänkin aikaa (kunhan Taika kasvaa...), joten pimeässä liikkumista ja epätasaista maastoa oli hyvä kokeilla jo ennakkoon. Pillillä tehtiin polun päässä kääntyminen, jossa Taika katsoi Helmistä mallia. Taikan kanssa pillillä ollaan vasta luoksetuloharjoituksissa. Matkalla ohitettiin myös naapurin westie, joka onneksi nykyään on jo näköjään opetettu ohittamaan muita koiria.

Kotona sitten saatiin taas perinteiset pyyhepeuhaukset aikaiseksi tassujen pyyhkimisen yhteydessä. Tässä tapauksessa tosin pyyhkeelle löytyi töitä koko mahan alusesta :) 

 

PS. Pistin tytöille vaaleanpunaiset pillit tilaukseen, toivottavasti niitä vielä on! Yksi ylimääräinen noutajapilli piti varalta tilata, kun veikkaan sille olevan ostajan valmiina, vaikka asiasta ei ehdittykään vielä jutella. Vaaleanpunaiselle pillille löytyy kyllä aina ostaja :)

 

 

Tämmösiä tuli, eivät olleet ihan vaaleanpunaisia, joten...

...nämä metsästettiin sitten muualta. Vihdoin meillä on PINKIT PILLIT!!! :)