Eilen oltiin taas peltotreeneissä. Koira hankki vienon parfyymin ennen treenejä piehtaroimalla bongaamiensa kalanperkkuujätteiden päällä... Onneksi rankkkasade tuli ja vei hajun :) Treeneissä koira piippasi ja keitti itseään tuttuun tapaan odottelun aikana, mutta ensin tehdyt ykkösmarkkeeraukset avoimelta kentältä ja peitteisestä maastosta onnistuivat ihan hyvin. Ihan kelposuorituksia olivat myös toisella rastilla tehdyt markkeeraukset ja viimeinen kakkonen. Poistuimme treeneistä litimärkinä, mutta kaikkemme antaneina :)

Tänään oil vuorossa pk-tottista. Ryhmä on vain kolmen koiran kokoinen, käytössä jalkapallokentän kokoinen treeninurmi ja meillä hyvät eväät mukana, joten tulokset olivat meille huippuluokkaa! Pienillä kikoilla ja Äipälle totuuksia laukomalla ohjaaja sai muutoksia hyvin paljon parempaan suuntaan sekä seuraamisessa, kontaktissa, että perusasennossa!! Liikkeestä maahanmenokin toimi hyvin, vaikka sitä ei vähään aikaan olekaan hinkattu, eikä varsinkaan seuraamisen yhteydessä. Pisin yhtenäinen seuraaminen oli useita kymmeniä metrejä, eikä pari muutakaan treenipätkää jäänyt juuri matkan pituudessä huonommaksi. Meillähän se kontakti liikkeessä (tai muutenkaan...) ei ole koskaan ollut mikään maailman paras... Koira teki muutaman ennennäkemättömän maahan rauhoittumisen, maassa piehtaroinnin ja hengailun. Miten se voikin olla NIIIIIN pienestä kiinni?!?!? :)

Kotona käytiin hakemassa autotallissa majailleet tipuset esiin ja treenattiin lintujen kanssa palautuksia ja noutoja ekaa kertaa tälle kevättä. Paremminkin olisi voinut mennä, mutta edetään miniaskelilla, toivottavasti kohti parempaa...