Vähään aikaan ei ole tullut kuulumisia kirjoiteltua. Siihen on ollut syynä äipän tietokoneongelmat. Juuri kun uusi kirjoitus on valmistunut, on kuvan lisäämisen yhteydessä kaikki tiedot kadonneet... Syynä on saattanut olla liian nopea käsi, joka tietenkin sulkee aina väärän ikkunan Huuto

Kuulumisia kuitenkin tänne on tarkoitus päivittää, joten kerrotaanpa niitäkin hieman Hymy Sunnuntaina Helmi siis tapasi taas tuttuun tapaan Wilma-vesikoiran tutulla sorakentällä. Tällä kertaa mukaan oli kutsuttu lisäksi labbispoika Jeti omistajineen. Jetiä meinasi aluksi hieman ujostuttaa, mutta pian tyttöjen pusut saivat jännityksen unohtumaan :) Helmi ja Jeti tyytyivät enemmänkin pentumaiseen paininahisteluun, kun taas Wilma olisi halunnut ottaa juoksukisaa ja leikkiä hippaa. Kaikki kolme tulivat kuitenkin erittäin hyvin toimeen, joten tapaamisia päätettiin järjestää jatkossakin :) Jeti ei ollut hirveästi päässyt pentujen kanssa painimaan, joten omanikäinen seura oli mieluista. Ennen muiden tuloa Helmi ehti myös suhista kaislikossa namien perässä. Hyvin löytyivät kaikki. Tämän äippä varmisti isommilla herkuilla.

Helmi on lisäksi auttanut äippää pyykkien kanssa. Pesuun menneiden petivaatteiden sisässä olisi viihtynyt kauemmankin,niiiiin pehmeitä ne olivat Hymy Pesukone valitettavasti söi ne, joten Helmi joutuu tästä eteenpäinkin tyytymään omaan sänkyynsä ja makuupaikkaansa.

Kuva on hieman tumma, mutta sieltä se Helmi pilkistelee Nauru. Äippä löysi myös lähikaupasta naudan verta, joten viikonloppuna viimeistään Helmi pääsee testamaan kykyjään jäljestämisessä :) HenNalle suostui jo avustajaksikin :)